Вітаємо Вас! Сподіваємося, що матеріали блогу допоможуть Вам при підготовці та під час навчально-виховного процесу у 2020/2021 навчальному році!

пʼятницю, 16 листопада 2018 р.

Семінар - презентація "Впровадження інноваційних підходів організації роботи з обдарованими учнями"

Кожна людина від народження є обдарованою. 
і головне завдання педагога своєчасно виявити
 і розвинути здібності дитини

 14 листопада 2018 року на базі методичного кабінету Новоархангельського районного центру по обслуговуванню закладів освіти відбувся семінар-презентація координаторів роботи з обдарованими дітьми   з проблеми "Впровадження інноваційних підходів організації роботи з обдарованими учнями" з досвіду роботи Торговицької ЗШ І-ІІІ ступенів імені Є.Ф. Маланюка Торговицького НВО.
У рамках заходу були розглянуті слідуючі питання:

* Робота з обдарованими учнями в контексті реалізації концепції "Нова українська школа". Методист методичного кабінету Коваленко О.Ю. ознайомила з методичними рекомендаціями шодо організації роботи з обдарованими дітьми та провела тренінг.   





*"Соціально-психологічний супровід розвитку обдарованої дитини" з досвіду роботи соціального педагога Попільняк О.Ф. ПРЕЗЕНТАЦІЯ







* Обдарована дитина в системі виховної роботи Торговицької ЗШ І-ІІІ ступенів (заступник завідувача з виховної роботи Шевчук Н.А.) ПРЕЗЕНТАЦІЯ








* НТУ "Пошук" - одна із форм роботи з обдарованими дітьми. Презентувала діяльніть наукового учнівського товариства Слюсаренко О.В. - заступник завідувача з навчально-виховної роботи. ПРЕЗЕНТАЦІЯ






*Розвиток творчих здібностей та обдарувань учнівської молоді. З досвіду роботи наукового керівника та вчителя біології Пісної О.В.






Позитивних емоцій та гарного настрою додали учні 4 класу зі своїм класним керівником Клименко В.І., які продемонстрували свій творчий потенціал через мистецтво слова й поезії. Учитель презентувала збірку авторських віршів й учні разом з педагогом їх декламували.



Дякуємо педагогічному колективу та адміністрації Торговицької ЗШ І-ІІІ ступенів за сприяння, підтримку, якісне проведення районного навчально-методичного заходу.

Немає коментарів:

Дописати коментар