Вітаємо Вас! Сподіваємося, що матеріали блогу допоможуть Вам при підготовці та під час навчально-виховного процесу у 2020/2021 навчальному році!

вівторок, 20 жовтня 2015 р.


Реалізовуємо методичну проблему "Модернізація науково-методичної роботи з педагогічними кадрами в контексті суспільних трансформацій"


 Якщо людина не знає, до якої мети вона рухається,
 для неї жоден вітер не буде попутним
 СЕНЕКА


Навчально-методичний  українсько-чеський семінар «Усна історія як метод і джерело», який організований в рамках проекту «Альтернативна освіта для українських шкіл» Міністерства закордонних справ ЧР програми TRANS та за підтримки Міністерства освіти і науки України проведений на базі комунального закладу «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського» 29 березня 2016 року для вчителів історії Кіровоградської області. У семінарі взяли участь й представники РМО вчителів суспільствознавчих дисциплін нашого регіону. Для вчителів історії було прочитано цикл лекцій та проведено практичні заняття з історії зародження й розвитку «oral history» у світовій та вітчизняній історичній науці та теорії дослідження.


2
 Книгу "Українська отаманщина" презентували в Кіровограді
http://koippo.kr.ua/news/536.html#more-536

 "Педагогічна надія 2016" 
18 березня 2016 року на базі РМК відбувся зліт молодих вчителів району та конкурс "Педагогічна надія 2016 ". Серед молодих спеціалістів був представник РМО вчителів суспільствознавчих дисциплін - Мороз Вікторія Валеріївна, вчитель історії та правознавства Торговицької ЗШ І-ІІІ ст. імені Є.Ф.Маланюка. у рамках конкурсної програми вона представила свою візитівку у формі презентації, відеофрагмент уроку на тему: "Запорізька Січ у другій половині ХVII столітті. Іван Сірко" та представила власне хобі, а саме вищивку бісером. Цим самим конкурсантка здобула прихильність членів журі та була нагороджена дипломом ІІ ступеня.

Наймасштабніший інтелектуальний конкурс

 для креативної та творчої молоді

13 лютого 2016 року в актовій залі Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка відбулося відкриття ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України (далі – конкурс-захист). Команда Новоархангельського району складалася з 10 кращих юних науковців, які вибороли п'ять призових місць:



ІІ місце у секції "Суспільствознавство" з роботою "Українська жінка в громадсько-політичному житті країни (із використанням  місцевих матеріалів Новоархангельщини)"Слюсаренко Аліна, учениця 11 класу Торговицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Є.Маланюка, науковий керівник - Кукуруза Л.Й.
ІІІ місце у секції "Правознавство" з роботою «Місцеве самоврядування як  форма народовладдя» Чирка Тетяна, учениця 10 класу Новоархангельського НВК "загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - гімназія", науковий керівник - Коваленко О.Ю.

ІІІ місце у секції "Географія" з роботою «Економіко-географічне дослідження розвитку аграрноресурсного потенціалу Новоархангельського району Кіровоградської області», Нікітенко Сергій,учень 9 класу Торговицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Є.Маланюка, науковий керівник- Артищенко Н.Д.
ІІІ місце у секції "Біологія людини" з роботою «Стоматологічні хвороби як мультифакторіальні захворювання» Машковська Крістіна, учениця 10 класу Торговицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Є.Маланюка, науковий керівник- Пісна О.В.


ІІІ місце у секції "Фізика"
« Сучасні проблеми енергетики та пошук нових альтернативних джерел енергії», учениця 11-Б класу Новоархангельського НВК "загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - гімназія", науковий керівник -Шинковенко С.В.
 

Вітаємо наших переможців, бажаємо упевненості в собі та своїх можливостях, нових, ще цікавіших ідей та успіхів у всіх сферах життя!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар