Вітаємо Вас! Сподіваємося, що матеріали блогу допоможуть Вам при підготовці та під час навчально-виховного процесу у 2020/2021 навчальному році!

понеділок, 11 березня 2019 р.

Розвиваємо творчі здібності учнів засобами мистецтва

06 березня 2019 року на базі Торговицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені
Є.Ф. Маланюка Торговицького НВО (директор Аліщенко А.І.) відбувся районний семінар - практикум вчителів РМО художньо-естетичних дисциплін з проблеми "Розвиток творчих здібностей учнів на уроках освітньої галузі "Мистецтво".
На початку роботи методист методичного кабінету  Коваленко О.Ю. окреслила мету і основні завдання  заходу. У своєму виступі вона наголосила про доцільність упровадження в освітній процес нових педагогічних технологій, що спрямовані на розвиток та саморозвиток творчої особистості.

Учасники семінару відвідали відкритий урок музичного мистецтва в 4 класі на тему "Від прелюдії до - молитви" (вчитель музичного мистецтва Миронюк С.В.)
 Практичний психолог Суржко О.М. провела з учасниками семінару тренінг "Арт-терапія як сучасний напрямок арт-педагогіки та її практичне застосування" .Відео за посиланням
Умовно другу частину засідання було присвячено практичній реалізації розвитку здібностей учнів засобами мистецтва. Спікером виступила Вовкодав Ю.А., яка провела з педагогами майстер-клас по виготовленню квітів.
Родзинкою семінару стала святкова концертна програма присвячена Дню 8 Ьерезня, яку підготували учні з  музичним керівником (Миронюк С.В.) Торговицької ЗШ І-ІІІ ступенів.
Фотозвіт

Немає коментарів:

Дописати коментар