Вітаємо Вас! Сподіваємося, що матеріали блогу допоможуть Вам при підготовці та під час навчально-виховного процесу у 2020/2021 навчальному році!

пʼятницю, 31 січня 2020 р.

Районний семінар - практикум вчителів географії

31 січня 2020 року на базі методичного кабінету відбувся районний семінар-практикум вчителів географії з проблеми "Інноваційні технології на уроках географії як засіб формування творчої особистості ". Програма семінару мала на меті розглянути шляхи  впровадження та використання на практиці  інноваційних технологій.  Колеги відмітили високий рівень професійної підготовки вчителя  та доцільність використання інформаційних та інтерактивних технологій навчання. Педагогам було запропоновано створення спільної презентації "Нові технології у практичній діяльності вчителів географії району".

Під час Заходу Запорожець О.Ю., вчитель географії Підвисоцької ЗШ І-ІІІ ступенів імені Т.Г.Шевченка Підвисоцького НВО презентувала власний досвід з даної проблеми, а саме,   Інформаційні та інтерактивні  технології як різновид інновацій на уроці географії.
Колеги відмітили високий рівень професійної підготовки вчителя  та доцільність використання інформаційних та інтерактивних технологій навчання. Педагогам було запропоновано створення спільної презентації "Нові технології у практичній діяльності вчителів географії району".

 З питанням  Про участь команди районну у ІІ (обласному) етапі турніру юних географів виступила керівник команди, Сергієнко Л.В., яка детально проаналізувала підготовку та участь збірної команди району на обласному рівні, підкреслила вдалий результат гри (командне 4 місце). Методичний захід пройшов у дружній, творчій атмосфері. Учасники отримали нові знання, незабутні враження та позитивний заряд для реалізації намічених завдань.




ПРОГРАМА СЕМІНАРУ
ТЕХНОЛОГІЧНА КАРТКА
СПІЛЬНА GOOGLE-ПРЕЗЕНТАЦІЯ

Немає коментарів:

Дописати коментар